EEN POSITIEVE BIJDRAGE LEVEREN AAN WERKPLEZIER ÉN RESULTAAT

Stel je eens voor dat je morgen wakker wordt en je ziet jouw team met plezier samenwerken. Ook hoor je dat het team bij lastige situaties professioneel blijft communiceren aan de telefoon, balie en onderling. Misschien werkt je team al zo en is dit voor jou niet heel bijzonder. Gefeliciteerd, want het is niet altijd vanzelfsprekend.

Een team is onderhevig aan veel invloeden, ook jouw team. Het is en blijft een uitdaging om constructief en plezierig samen te werken. Misschien herken je dit wel…

Voor diverse collega’s in de zorg verzorgen wij geaccrediteerde trainingen. Wij werken ervaringsgericht, dus het accent ligt op het DOEN. Dat werkt ongelooflijk goed. Leonie Davidse, collega praktijkmanager, heeft hier ervaring mee en kan je hier meer over vertellen.

Elke training is na afloop inclusief efficiënte begeleiding om het geleerde op de werkvloer te integreren. Dat kost bij ons niks extra’s. Waarom? Omdat wij geloven in herhaling op de werkvloer en dat dit positief bijdraagt aan nog meer werkplezier én resultaat. En daar lopen wij warm voor.

Omdat wij trots zijn op onze nieuwe website hoort daar natuurlijk een aantrekkelijke aanbieding bij voor jou. Als je deze maand bij de eerste 10 trainingsaanvragen zit, dan maak je kans op een extra dagdeeltraining*.

Bekijk ons aanbod of bel gerust direct vrijblijvend voor meer informatie. Leuk zelfs!  Stuur je e-mail naar info@christelcare.nl of bel 06-19939229.

Motiverende gespreksvoering

De juiste snaar weten te raken

Teamsamenwerking

Met plezier véél resultaat

Motiverend leidinggeven

Elke individu een eigen route

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of coaching past daar het beste bij? Neem dan contact met ons op voor een gratis en persoonlijk adviesgesprek. Wij helpen je graag.

De training ‘Omgaan met de dwingend gedrag’ van ChristelCare beveel ik mijn collega’s zeker aan. Tot de volgende keer Christel. De samenwerking was bijzonder prettig. Dank daarvoor.
Janette Eyck-Wijn, praktijkmanager Halle/Zelhem
De training motiverende gespreksvoering geef ik een 9. De oefening met de actrice was heel spannend voor mij, maar wel super leerzaam. Ga zo door. Ik heb er veel aan gehad. Ook fijn dat het direct toepasbaar is.
Tieneke, doktersassistent
Ik geef de training motiverende gespreksvoering een 9. Het rollenspel was super leerzaam. Biedt meer van deze scholingen aan zodat mijn collega’s ook kunnen gaan.
Jessicia Jonkman, doktersassistente
De training ‘motiverende gespreksvoering’ was een mooie mix tussen onderbouwde theorie en praktijk waarbij vooral het DOEN en ERVAREN op de voorgrond stond. De training werd met compassie door de trainers gegeven.
Mede namens alle collega’s, Patricia Landman, fysiotherapeut in Warnsveld
Ik geef een 9 als waardering voor de training ‘motiverende gespreksvoering’. Veel bruikbare tips en handvatten ontvangen. Fijn dat er direct wordt ingegaan op de inbreng van de deelnemers. Het rollenspel was erg leerzaam.
Astrid, assistente, Huisartsenpraktijk in Drenthe
Als kwaliteitsmanager ben ik enthousiast over de MI training van ChristelCare. Samen oefenen in veilige én plezierige setting en daaromheen de theorie afgestemd op de behoefte van de groep op dat moment.
Tanja de Gelder, Logopedist, regio- en kwaliteitsmanager, De Praatmaat Groep
Wij zijn enthousiast over de blended training ‘Positieve gespreksvoering’. De combinatie tussen theorie en oefenen was zeer prettig én leerzaam. De ervaringsgerichte aanpak van ChristelCare werkt. Bekwame trainers die voor veilige en interactieve sfeer zorgen. Ons team ging enthousiast met nieuwe handvatten naar huis.
Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Suzanne van Turnhout, Gedragswetenschapper Zorggroep Kans (instelling voor beschermd wonen)

Groei in je mailbox

Onze inspiratiemail helpt jou om 'wakker te blijven' op het effect van je eigen communicatie. Naast inspirerende tips tref je ook onze programma’s en natuurlijk fijne aanbiedingen aan. Schrijf je in en zorg dat je onze tips en aanbiedingen niet mist.

Wij kiezen voor balans. Onze inspiratiemail verschijnt eens per maand.

Meld je aan voor de inspiratiemail

     

info@christelcare.nl | Burgemeester Kehrerstraat 12 | 7002 LC Doetinchem | 06-19939229
Algemene Voorwaarden | Disclaimer | © 2018 ChristelCare