Over Christel klein Goldewijk

Christel klein Goldewijk [1976] is de drijvende kracht achter ChristelCare. Christel heeft 20 jaar ervaring als gezondheidsdeskundige, trainer, coach en projectmanager. Zij kent de wegen in de zorg op haar duimpje. In 2010 richtte zij ChristelCare op met als doel het bevorderen van deskundigheid op het gebied van medisch handelen, communicatie en team samenwerking voor medewerkers werkzaam in de zorg, welzijn en onderwijs. Christel is opgeleid tot gecertificeerd innovatie trainer en coach.

“Wat mij diep van binnen drijft is dat ik wens dat ieder mens zich in een gesprek gezien en gehoord voelt. Dat vanuit dit contact en samenwerking (nog) meer werkplezier en een (nog) hoger resultaat ontstaat. Plezier én resultaat voor jou als begeleider én je cliënt, medewerker of leerling. Ik geloof dat ieder mens een snaar heeft die positief te raken is van waaruit iemand in beweging wil en kan komen. De team trainingen, individuele- en team coaching van ChristelCare zijn vanuit dit vertrekpunt ontwikkeld en worden op een plezierig en praktijkgerichte wijze én op maat aangeboden. Leren is leuk.

Het is duidelijk dat leren tijd en ruimte vraagt. Met ChristelCare bied ik na elke training of coaching standaard online begeleiding aan. Hiermee krijg jij op efficiënte wijze begeleiding om de kennis en vaardigheden op de werkvloer te blijven toepassen. Dit verhoogt sterk het rendement van de training tot blijvende gedragsverandering. Deze begeleiding is naar  jouw persoonlijke wensen verder uit te breiden.

Naast mijn werk ben ik moeder van 2 prachtige bengels, Charlie & Thom. Met mijn vriend Harald zorg ik voor hen. We wonen in Doetinchem waar ook het kantoor van ChristelCare gevestigd is. Als ik niet werk dan cross ik o.a. graag met mijn mountainbike door de bossen. De natuur is de plek waar ik mij oplaad en mijn inspiratie op doe.

Wil jij weten of ik wat voor jou of jouw medewerker(s) kan betekenen? Neem gerust contact met mij op.

Het is duidelijk dat leren tijd en ruimte vraagt

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of coaching past daar het beste bij? Neem dan contact met ons op voor een gratis en persoonlijk adviesgesprek. Wij helpen je graag.

De training ‘Omgaan met de dwingend gedrag’ van ChristelCare beveel ik mijn collega’s zeker aan. Tot de volgende keer Christel. De samenwerking was bijzonder prettig. Dank daarvoor.
Janette Eyck-Wijn, praktijkmanager Halle/Zelhem
De training motiverende gespreksvoering geef ik een 9. De oefening met de actrice was heel spannend voor mij, maar wel super leerzaam. Ga zo door. Ik heb er veel aan gehad. Ook fijn dat het direct toepasbaar is.
Tieneke, doktersassistent
Ik geef de training motiverende gespreksvoering een 9. Het rollenspel was super leerzaam. Biedt meer van deze scholingen aan zodat mijn collega’s ook kunnen gaan.
Jessicia Jonkman, doktersassistente
De training ‘motiverende gespreksvoering’ was een mooie mix tussen onderbouwde theorie en praktijk waarbij vooral het DOEN en ERVAREN op de voorgrond stond. De training werd met compassie door de trainers gegeven.
Mede namens alle collega’s, Patricia Landman, fysiotherapeut in Warnsveld
Ik geef een 9 als waardering voor de training ‘motiverende gespreksvoering’. Veel bruikbare tips en handvatten ontvangen. Fijn dat er direct wordt ingegaan op de inbreng van de deelnemers. Het rollenspel was erg leerzaam.
Astrid, assistente, Huisartsenpraktijk in Drenthe
Als kwaliteitsmanager ben ik enthousiast over de MI training van ChristelCare. Samen oefenen in veilige én plezierige setting en daaromheen de theorie afgestemd op de behoefte van de groep op dat moment.
Tanja de Gelder, Logopedist, regio- en kwaliteitsmanager, De Praatmaat Groep
Wij zijn enthousiast over de blended training ‘Positieve gespreksvoering’. De combinatie tussen theorie en oefenen was zeer prettig én leerzaam. De ervaringsgerichte aanpak van ChristelCare werkt. Bekwame trainers die voor veilige en interactieve sfeer zorgen. Ons team ging enthousiast met nieuwe handvatten naar huis.
Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Suzanne van Turnhout, Gedragswetenschapper Zorggroep Kans (instelling voor beschermd wonen)

Groei in je mailbox

Onze nieuwsbrief zit vol met tips voor een optimaal effectief gesprek, nuttig voor elke werknemer of leidinggevende. Daarnaast onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Daarin kiezen we voor balans.

Meld je aan voor de inspiratiemail

     

info@christelcare.nl | Burgemeester Kehrerstraat 12 | 7002 LC Doetinchem | 06-19939229
Algemene Voorwaarden | Disclaimer | © 2018 ChristelCare