ChristelCare Coaching

ChristelCare is sterk in coachwerk. Samen met jou werken aan (nog) meer plezier én resultaat is waar wij warm voor lopen. De aanpak is altijd ervaringsgericht en werkt ongelooflijk goed. Dit is waar wij ons in onderscheiden. Dit betekent dat wij naast ‘praten over’ vooral gaan ‘doen’. Doen wat je lastig vindt waar je direct feedback op krijgt. Oefenen in een veilige setting waardoor je de volgende dag echt steviger in je schoenen staat. Tevens krijg je na elk gesprek online begeleiding om het geleerde blijvend te integreren in je dagelijks leven.

Coaching kan op de plek waar jij je prettig voelt. Op het werk, in de natuur of op 1 van onze locaties bij jou in de buurt.

Hieronder vind je verschillende vormen van coaching. Voor meer informatie hierover of andere vragen, neem gerust contact met ons op.

Communicatie coaching

Voor als je communicatieve vaardigheden wilt aanleren. Zoals het leren begrenzen, omgaan met weerstand, geven van feedback, hanteren van stress etc. worden verbeterd met behulp van een communicatie coach. Je bent dan doelgericht en praktisch bezig met het verbeteren van jouw communicatie aan de telefoon, 1 op 1 of in groepsverband. Dit levert ongetwijfeld meer plezier én resultaat op.

Systemisch coaching

Om verborgen patronen zichtbaar te maken. Bijvoorbeeld: Er speelt iets in je leven of in een organisatie waar je geen grip op krijgt. Vanuit systeemdenken wordt er gekeken naar de relatie tussen de leden van een groep. Deze wijze van coaching doorbreekt diepgewortelde patronen met een ongelooflijk groot resultaat.

Wandelcoaching

Voor meer contact met jezelf en wat jij werkelijk wilt. Wanneer je niet lekker in je vel zit of zit je tegen een burn-out aan. Dan is ChristelCare (wandel)coaching een goede keuze. Buiten in gesprek gaan inspireert, maakt je wakker en geeft je een frisse, nieuwe kijk op de situatie. We zetten letterlijk en figuurlijk stappen richting het gewenste doel.

TeamCoaching

Bij teamcoaching wordt er gekeken naar de onderlinge samenwerking én interacties tussen de teamleden. De coach kijkt naar collectieve patronen in het gedrag binnen het team en maakt deze bespreekbaar. Hierdoor vergroot de effectiviteit van een team.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of coaching past daar het beste bij? Neem dan contact met ons op voor een gratis en persoonlijk adviesgesprek. Wij helpen je graag.

De training ‘Omgaan met de dwingend gedrag’ van ChristelCare beveel ik mijn collega’s zeker aan. Tot de volgende keer Christel. De samenwerking was bijzonder prettig. Dank daarvoor.
Janette Eyck-Wijn, praktijkmanager Halle/Zelhem
De training motiverende gespreksvoering geef ik een 9. De oefening met de actrice was heel spannend voor mij, maar wel super leerzaam. Ga zo door. Ik heb er veel aan gehad. Ook fijn dat het direct toepasbaar is.
Tieneke, doktersassistent
De training ‘Omgaan met de dwingend gedrag’ van ChristelCare beveel ik mijn collega’s zeker aan. Tot de volgende keer Christel. De samenwerking was bijzonder prettig. Dank daarvoor.
Janette Eyck-Wijn, praktijkmanager Halle/Zelhem
Ik geef de training motiverende gespreksvoering een 9. Het rollenspel was super leerzaam. Biedt meer van deze scholingen aan zodat mijn collega’s ook kunnen gaan.
Jessicia Jonkman, doktersassistente
De training ‘motiverende gespreksvoering’ was een mooie mix tussen onderbouwde theorie en praktijk waarbij vooral het DOEN en ERVAREN op de voorgrond stond. De training werd met compassie door de trainers gegeven.
Mede namens alle collega’s, Patricia Landman, fysiotherapeut in Warnsveld
Ik geef een 9 als waardering voor de training ‘motiverende gespreksvoering’. Veel bruikbare tips en handvatten ontvangen. Fijn dat er direct wordt ingegaan op de inbreng van de deelnemers. Het rollenspel was erg leerzaam.
Astrid, assistente, Huisartsenpraktijk in Drenthe
Als kwaliteitsmanager ben ik enthousiast over de MI training van ChristelCare. Samen oefenen in veilige én plezierige setting en daaromheen de theorie afgestemd op de behoefte van de groep op dat moment.
Tanja de Gelder, Logopedist, regio- en kwaliteitsmanager, De Praatmaat Groep
Wij zijn enthousiast over de blended training ‘Positieve gespreksvoering’. De combinatie tussen theorie en oefenen was zeer prettig én leerzaam. De ervaringsgerichte aanpak van ChristelCare werkt. Bekwame trainers die voor veilige en interactieve sfeer zorgen. Ons team ging enthousiast met nieuwe handvatten naar huis.
Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Suzanne van Turnhout, Gedragswetenschapper Zorggroep Kans (instelling voor beschermd wonen)

Groei in je mailbox

Onze nieuwsbrief zit vol met tips voor een optimaal effectief gesprek, nuttig voor elke werknemer of leidinggevende. Daarnaast onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Daarin kiezen we voor balans.

Meld je aan voor de inspiratiemail

     

info@christelcare.nl | Burgemeester Kehrerstraat 12 | 7002 LC Doetinchem | 06-19939229
Algemene Voorwaarden | Disclaimer | © 2018 ChristelCare