Contact

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of welke coaching past bij jou? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap: vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

We helpen je met passie aan (nog) meer plezier én resultaat.

Christel klein Goldewijk

ChristelCare
info@christelcare.nl
06-19939229

Wij vinden het belangrijk dat u weet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw gegevens bij ons in goede handen zijn. Uw persoonsgegevens verwerken wij volgens de Wet bescherming persoonsgegevens en kunt u lezen in onze Privacy Policy.

  Aanhef
  Dhr.Mevr.

  *ik ga akkoord met de opslag en de verwerking van mijn gegevens

  De training ‘Omgaan met de dwingend gedrag’ van ChristelCare beveel ik mijn collega’s zeker aan. Tot de volgende keer Christel. De samenwerking was bijzonder prettig. Dank daarvoor.
  Janette Eyck-Wijn, praktijkmanager Halle/Zelhem
  De training motiverende gespreksvoering geef ik een 9. De oefening met de actrice was heel spannend voor mij, maar wel super leerzaam. Ga zo door. Ik heb er veel aan gehad. Ook fijn dat het direct toepasbaar is.
  Tieneke, doktersassistent
  De training ‘Omgaan met de dwingend gedrag’ van ChristelCare beveel ik mijn collega’s zeker aan. Tot de volgende keer Christel. De samenwerking was bijzonder prettig. Dank daarvoor.
  Janette Eyck-Wijn, praktijkmanager Halle/Zelhem
  Ik geef de training motiverende gespreksvoering een 9. Het rollenspel was super leerzaam. Biedt meer van deze scholingen aan zodat mijn collega’s ook kunnen gaan.
  Jessicia Jonkman, doktersassistente
  De training ‘motiverende gespreksvoering’ was een mooie mix tussen onderbouwde theorie en praktijk waarbij vooral het DOEN en ERVAREN op de voorgrond stond. De training werd met compassie door de trainers gegeven.
  Mede namens alle collega’s, Patricia Landman, fysiotherapeut in Warnsveld
  Ik geef een 9 als waardering voor de training ‘motiverende gespreksvoering’. Veel bruikbare tips en handvatten ontvangen. Fijn dat er direct wordt ingegaan op de inbreng van de deelnemers. Het rollenspel was erg leerzaam.
  Astrid, assistente, Huisartsenpraktijk in Drenthe
  Als kwaliteitsmanager ben ik enthousiast over de MI training van ChristelCare. Samen oefenen in veilige én plezierige setting en daaromheen de theorie afgestemd op de behoefte van de groep op dat moment.
  Tanja de Gelder, Logopedist, regio- en kwaliteitsmanager, De Praatmaat Groep
  Wij zijn enthousiast over de blended training ‘Positieve gespreksvoering’. De combinatie tussen theorie en oefenen was zeer prettig én leerzaam. De ervaringsgerichte aanpak van ChristelCare werkt. Bekwame trainers die voor veilige en interactieve sfeer zorgen. Ons team ging enthousiast met nieuwe handvatten naar huis.
  Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
  Suzanne van Turnhout, Gedragswetenschapper Zorggroep Kans (instelling voor beschermd wonen)

  Groei in je mailbox

  Onze nieuwsbrief zit vol met tips voor een optimaal effectief gesprek, nuttig voor elke werknemer of leidinggevende. Daarnaast onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

  Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Daarin kiezen we voor balans.

  Meld je aan voor de inspiratiemail

       

  info@christelcare.nl | Burgemeester Kehrerstraat 12 | 7002 LC Doetinchem | 06-19939229
  Algemene Voorwaarden | Disclaimer | © 2018 ChristelCare