Vandaag donderdag 1 maart 2018 lanceer ik met trots de nieuwe website van het vernieuwde ChristelCare. In 2010 ben ik gestart met ChristelCare en na 7 jaar werd het tijd om te veranderen. Ik had teveel verschillende petten op en het begon te wringen. Misschien ken jij dat gevoel ook wel… Het gevoel dat het niet meer klopt. Dat je erg hard werkt en toch niet helemaal tevreden bent met het resultaat. Het gevoel dat je opgeslokt wordt en niet meer voldoende vooruit kunt kijken. In mijn geval haalde het succes mij bijna in. Ik kon het simpelweg niet bolwerken. Vorig jaar zomer werd het mij heel duidelijk… Ik wil het graag anders. Een andere inrichting van de organisatie, meer efficiënt werken, doen waar mijn kracht ligt én een groter bereik hebben met het productaanbod van ChristelCare. De organisatie is er klaar voor!

Ik heb de afgelopen periode gewerkt aan de uitbreiding van de diensten én uitbreiding van het team van trainers en coaches. Samen met dit team ga ik de professionals in de zorg, welzijn en onderwijs in heel Nederland helpen om optimaal effectief te communiceren. Dat wij daarmee een positieve bijdrage leveren aan (nog) meer plezier én (behandel)resultaat. Dat is een missie waar ik met mijn hart aan verbonden ben en dankbaar ben dat ik dit samen met mijn team op grotere schaal ga neerzetten.

Met passie en plezier gaan wij aan de slag!

Christel klein Goldewijk 

     

info@christelcare.nl | Burgemeester Kehrerstraat 12 | 7002 LC Doetinchem | 06-19939229
Algemene Voorwaarden | Disclaimer | © 2018 ChristelCare