WELKOM OP ONZE NIEUWE WEBSITE

 

Ken je ons al? Wij hebben een nieuwe website en daar zijn we trots op. Voor ons dé reden om jou iets extra te geven. Lees snel verder..

Eerste even dit… Als je in onze training zit blijf je gegarandeerd wakker en ‘erbij’. Het accent al onze trainingen ligt op het DOEN en ervaren. Bij voorkeur met je eigen praktijkvoorbeelden. Dit is precies wat jou helpt om het de volgende dag eens anders te gaan doen. Leuk anders met (nog) meer plezier én resultaat.

Bekijk hier ons trainingsaanbod of kijk hieronder. De meeste trainingen zijn geaccrediteerd. Uitbreiding is altijd mogelijk.

Zit jouw trainingsaanvraag tussen de eerste volgende 10 trainingsaanvragen voor dit jaar, dan maak je kans op extra voordelen. Wij geven 1 extra dagdeel training naar keuze weg. Ook krijg je een extra maand online begeleiding om het geleerde op de werkvloer te integreren én handzame ‘inspiratiekaarten – effectieve gespreksvoering’. 

Ga jij dit jaar aan de slag met trainingen? Bel of mail ons, leuk zelfs. Wij denken graag vrijblijvend met je mee. E-mail naar info@christelcare.nl of bel 06-19939229.

Leuk om elkaar te ontmoeten. 

Christel klein Goldewijk, trainer, coach en eigenaar van ChristelCare

Motiverende gespreksvoering

De juiste snaar weten te raken

Teamsamenwerking

Met plezier véél resultaat

Motiverend leidinggeven

Elke individu een eigen route

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet  waar je naartoe wilt, maar welk programma of coaching past daar het beste bij? Neem dan contact met ons op voor een gratis en persoonlijk adviesgesprek. Wij helpen je graag.

De training ‘Omgaan met de dwingend gedrag’ van ChristelCare beveel ik mijn collega’s zeker aan. Tot de volgende keer Christel. De samenwerking was bijzonder prettig. Dank daarvoor.
Janette Eyck-Wijn, praktijkmanager Halle/Zelhem
De training motiverende gespreksvoering geef ik een 9. De oefening met de actrice was heel spannend voor mij, maar wel super leerzaam. Ga zo door. Ik heb er veel aan gehad. Ook fijn dat het direct toepasbaar is.
Tieneke, doktersassistent
Ik geef de training motiverende gespreksvoering een 9. Het rollenspel was super leerzaam. Biedt meer van deze scholingen aan zodat mijn collega’s ook kunnen gaan.
Jessicia Jonkman, doktersassistente
De training ‘motiverende gespreksvoering’ was een mooie mix tussen onderbouwde theorie en praktijk waarbij vooral het DOEN en ERVAREN op de voorgrond stond. De training werd met compassie door de trainers gegeven.
Mede namens alle collega’s, Patricia Landman, fysiotherapeut in Warnsveld
Ik geef een 9 als waardering voor de training ‘motiverende gespreksvoering’. Veel bruikbare tips en handvatten ontvangen. Fijn dat er direct wordt ingegaan op de inbreng van de deelnemers. Het rollenspel was erg leerzaam.
Astrid, assistente, Huisartsenpraktijk in Drenthe
Als kwaliteitsmanager ben ik enthousiast over de MI training van ChristelCare. Samen oefenen in veilige én plezierige setting en daaromheen de theorie afgestemd op de behoefte van de groep op dat moment.
Tanja de Gelder, Logopedist, regio- en kwaliteitsmanager, De Praatmaat Groep
Wij zijn enthousiast over de blended training ‘Positieve gespreksvoering’. De combinatie tussen theorie en oefenen was zeer prettig én leerzaam. De ervaringsgerichte aanpak van ChristelCare werkt. Bekwame trainers die voor veilige en interactieve sfeer zorgen. Ons team ging enthousiast met nieuwe handvatten naar huis.
Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Suzanne van Turnhout, Gedragswetenschapper Zorggroep Kans (instelling voor beschermd wonen)

Groei in je mailbox

Onze nieuwsbrief zit vol met tips voor een optimaal effectief gesprek, nuttig voor elke werknemer of leidinggevende. Daarnaast onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Daarin kiezen we voor balans.

Meld je aan voor de inspiratiemail

     

info@christelcare.nl | Burgemeester Kehrerstraat 12 | 7002 LC Doetinchem | 06-19939229
Algemene Voorwaarden | Disclaimer | © 2018 ChristelCare