Leren in de praktijk

 

Blijvende verandering van houding en gedrag vraagt tijd en aandacht. Om vaardigheden te integreren op de werkvloer is oefening noodzakelijk. Vanuit dit geloof is ons aanbod ‘Leren in de praktijk’ ontstaan. Wij helpen je na elke training met behulp van online begeleiding waarbij wij je herinneren aan leerstof en oefensituaties. Het is een extra service voor jou waarvan je zelf bepaalt of je er gebruik van maakt. Onze trainer is tijdens deze periode beschikbaar voor vragen. Deze service verhoogt jouw leerrendement en daarmee het plezier én resultaat van je gesprekken met jouw cliënten. 

Dit leertraject kan aangevuld worden met onderstaande opties. Stel zo je eigen leertraject samen voor jou of een heel team.

Online begeleiding

Via e-mail krijg je gedurende minimaal 2 maanden wekelijks op een vast moment een e-mail met leerstof en/of oefenopdrachten. Dit zijn korte triggers die je helpen om aan de slag te blijven met het geleerde. Voor vragen is de trainer bereikbaar.

Video-feedback

Hierbij stuur je een gespreksopname of video opname naar ons toe en krijg je persoonlijke feedback van één van onze trainers. Video-feedback kan ook in klein groepsverband plaats vinden op locatie.

E-Coaching

Deze optie is geschikt voor jou als je meer uitgebreid contact middels telefoon, skype, chat , app of een combinatie van deze communicatiemiddelen wilt met de trainer en/of coach. Hierbij vindt coaching op afstand plaats. Dit is een meer uitgebreide vorm van de coaching gekoppeld aan de standaard online begeleiding.

Coaching on the job

Onze trainer loopt met jou of een heel team mee op de werkvloer en geeft individuele begeleiding om de communicatie verder te optimaliseren.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of coaching past daar het beste bij? Neem dan contact met ons op voor een gratis en persoonlijk adviesgesprek. Wij helpen je graag.

De training ‘Omgaan met de dwingend gedrag’ van ChristelCare beveel ik mijn collega’s zeker aan. Tot de volgende keer Christel. De samenwerking was bijzonder prettig. Dank daarvoor. Janette Eyck-Wijn, praktijkmanager Halle/Zelhem
De training motiverende gespreksvoering geef ik een 9. De oefening met de actrice was heel spannend voor mij, maar wel super leerzaam. Ga zo door. Ik heb er veel aan gehad. Ook fijn dat het direct toepasbaar is. Tieneke, doktersassistent
Ik geef de training motiverende gespreksvoering een 9. Het rollenspel was super leerzaam. Biedt meer van deze scholingen aan zodat mijn collega’s ook kunnen gaan. Jessicia Jonkman, doktersassistente
De training ‘motiverende gespreksvoering’ was een mooie mix tussen onderbouwde theorie en praktijk waarbij vooral het DOEN en ERVAREN op de voorgrond stond. De training werd met compassie door de trainers gegeven. Mede namens alle collega’s, Patricia Landman, fysiotherapeut in Warnsveld
Ik geef een 9 als waardering voor de training ‘motiverende gespreksvoering’. Veel bruikbare tips en handvatten ontvangen. Fijn dat er direct wordt ingegaan op de inbreng van de deelnemers. Het rollenspel was erg leerzaam. Astrid, assistente, Huisartsenpraktijk in Drenthe
Als kwaliteitsmanager ben ik enthousiast over de MI training van ChristelCare. Samen oefenen in veilige én plezierige setting en daaromheen de theorie afgestemd op de behoefte van de groep op dat moment. Tanja de Gelder, Logopedist, regio- en kwaliteitsmanager, De Praatmaat Groep
Wij zijn enthousiast over de blended training ‘Positieve gespreksvoering’. De combinatie tussen theorie en oefenen was zeer prettig én leerzaam. De ervaringsgerichte aanpak van ChristelCare werkt. Bekwame trainers die voor veilige en interactieve sfeer zorgen. Ons team ging enthousiast met nieuwe handvatten naar huis. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Suzanne van Turnhout, Gedragswetenschapper Zorggroep Kans (instelling voor beschermd wonen)

Groei in je mailbox

Onze nieuwsbrief zit vol met tips voor een optimaal effectief gesprek, nuttig voor elke werknemer of leidinggevende. Daarnaast onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Daarin kiezen we voor balans.

Meld je aan voor de inspiratiemail

     

info@christelcare.nl | Burgemeester Kehrerstraat 12 | 7002 LC Doetinchem | 06-19939229
Algemene Voorwaarden | Disclaimer | © 2018 ChristelCare