Leuk dat je erbij was!

Jij hebt op 17 april onze workshop ‘Werken met weerstand’ gevolgd. Leuk! Weerstand is een groot onderwerp. Je hebt kort kunnen ervaren HOE wij werken. Ervaringsgericht waarbij veiligheid en plezier centraal staan.

Misschien nog even prettig om te weten waar wij jou in kunnen ondersteunen..Een paar voorbeelden: Voorkomen van draaideur patiënten, minder uitloop tijdens consulten, patiënten meer betrekken bij ziekteherstel, communicatie in teams onderhouden of herstellen, kwaliteiten en valkuilen in teams inzichtelijk maken en hoe hier als team mee te dealen, alle neuzen dezelfde kant op bij samenvoegen van praktijken, motiveren van personeel, kunnen omgaan met weerstand tijdens het consult, aan de telefoon en balie etc. Alle onderwerpen rondom effectieve communicatie in teams en richting patiënten.

Van 1 dagdeeltraining tot langere ontwikkelingstrajecten verzorgen wij binnen huisartspraktijken. Ook goed om te weten dat elke training inclusief online begeleiding. Hiermee krijgen ‘jouw’ medewerkers ondersteuning om het geleerde te integreren op de werkvloer. Dit verhoogt sterk het rendement van onze training. Óók daar voelen wij ons mee verbonden.

Blijf met ons in contact en meld je, onderaan deze pagina, aan voor onze inspiratiemail. Deze zit vol tips en tools over het effect van jouw eigen communicatie. En natuurlijk ook fijne aanbiedingen voor jou. Zorg dat je dit niet mist. Je krijgt als dan ook standaard 10% voordeel op onze offertes.

Wil je meer van ons aanbod ‘proeven?’ Heel leuk. Wij werken heel graag aan meer (werk)plezier én resultaat voor de zorgverlener en de patiënt.

Voor vragen kun je e-mailen naar info@christelcare.nl of via 06-19939229.

Leuk om in contact te blijven, waarom ook niet?

Christel klein Goldewijk, trainer/coach en eigenaar van ChristelCare

PS. Hieronder vind je ons trainingsaanbod en neem gerust verder een kijkje op deze website.

Motiverende gespreksvoering

De juiste snaar weten te raken

Teamsamenwerking

Met plezier véél resultaat

Motiverend leidinggeven

Elke individu een eigen route

Groei in je mailbox

Onze inspiratiemail helpt jou om 'wakker te blijven' op het effect van je eigen communicatie. Naast inspirerende tips tref je ook onze programma’s en natuurlijk fijne aanbiedingen aan. Schrijf je in en zorg dat je onze tips en aanbiedingen niet mist.

Wij kiezen voor balans. Onze inspiratiemail verschijnt eens per maand.

Meld je aan voor de inspiratiemail

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je waar je naartoe wilt, maar welk programma of coaching past daar het beste bij? Neem dan contact met ons op voor een gratis en persoonlijk adviesgesprek. Wij helpen je graag.

De training ‘Omgaan met de dwingend gedrag’ van ChristelCare beveel ik mijn collega’s zeker aan. Tot de volgende keer Christel. De samenwerking was bijzonder prettig. Dank daarvoor.
Janette Eyck-Wijn, praktijkmanager Halle/Zelhem
De training motiverende gespreksvoering geef ik een 9. De oefening met de actrice was heel spannend voor mij, maar wel super leerzaam. Ga zo door. Ik heb er veel aan gehad. Ook fijn dat het direct toepasbaar is.
Tieneke, doktersassistent
Ik geef de training motiverende gespreksvoering een 9. Het rollenspel was super leerzaam. Biedt meer van deze scholingen aan zodat mijn collega’s ook kunnen gaan.
Jessicia Jonkman, doktersassistente
De training ‘motiverende gespreksvoering’ was een mooie mix tussen onderbouwde theorie en praktijk waarbij vooral het DOEN en ERVAREN op de voorgrond stond. De training werd met compassie door de trainers gegeven.
Mede namens alle collega’s, Patricia Landman, fysiotherapeut in Warnsveld
Ik geef een 9 als waardering voor de training ‘motiverende gespreksvoering’. Veel bruikbare tips en handvatten ontvangen. Fijn dat er direct wordt ingegaan op de inbreng van de deelnemers. Het rollenspel was erg leerzaam.
Astrid, assistente, Huisartsenpraktijk in Drenthe
Als kwaliteitsmanager ben ik enthousiast over de MI training van ChristelCare. Samen oefenen in veilige én plezierige setting en daaromheen de theorie afgestemd op de behoefte van de groep op dat moment.
Tanja de Gelder, Logopedist, regio- en kwaliteitsmanager, De Praatmaat Groep
Wij zijn enthousiast over de blended training ‘Positieve gespreksvoering’. De combinatie tussen theorie en oefenen was zeer prettig én leerzaam. De ervaringsgerichte aanpak van ChristelCare werkt. Bekwame trainers die voor veilige en interactieve sfeer zorgen. Ons team ging enthousiast met nieuwe handvatten naar huis.
Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Suzanne van Turnhout, Gedragswetenschapper Zorggroep Kans (instelling voor beschermd wonen)

     

info@christelcare.nl | Burgemeester Kehrerstraat 12 | 7002 LC Doetinchem | 06-19939229
Algemene Voorwaarden | Disclaimer | © 2018 ChristelCare