Projectmanagement

Wil je volledig ontzorgd worden, kies er dan voor om het gehele scholingstraject uit handen te geven aan ons. Wij verzorgen de inhoud, de locatie, marketing en communicatie, deelnemersregistratie, betaling, accreditatie, alles tot en met de pen op tafel. Onze ervaren projectmanagers en projectassistentes zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes nauwkeurig is geregeld. Niks wordt aan het toeval overgelaten.

Wij werken met plezier aan jouw gewenste resultaat.

Wij zijn ook jouw denktank voor de ontwikkeling van een nieuw programma. Van een kleinschalig regionaal programma tot een groot landelijk congres kan je bij ons terecht. Hieronder een paar voorbeelden waarbij wij het concrete idee hebben vormgegeven voor de zorgsector.

Leergang ouderenzorg

Deze leergang was een succes en werd 3 jaar lang in het voor- en najaar aangeboden.
Van concept tot uitvoering en alles wat ertussen zit lag in handen van één van onze
ervaren senior projectmanagers.

Symposium Medicatiereview

Voor GlaxoSmithKline hebben wij diverse projecten verzorgd. Dit is één van de vele die wij gerealiseerd hebben. Een symposium Medicatierevieuw voor longverpleegkundigen en verpleegkundig specialisten longziekte. Van conceptplan tot uitvoering lag in handen van ons.

Leergang Astma/COPD

Voor Takeda hebben wij 3 jaar lang de succesvolle ‘Leergang Astma COPD’ voor praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen landelijk opgezet. Bij alle stappen in dit project zaten wij aan tafel.

Nascholing ondervoeding

Ook werken wij samen met beroepsverenigingen en stuurgroepen. Dit programma over ondervoeding werd in nauwe samenwerking met de stuurgroep Ondervoeding en Nutricia ontwikkeld en kan bij ons op maat aangevraagd worden.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je waar je naartoe wilt, maar welk programma of coaching past daar het beste bij? Neem dan contact met ons op voor een gratis en persoonlijk adviesgesprek. Wij helpen je graag.

De training ‘Omgaan met de dwingend gedrag’ van ChristelCare beveel ik mijn collega’s zeker aan. Tot de volgende keer Christel. De samenwerking was bijzonder prettig. Dank daarvoor.
Janette Eyck-Wijn, praktijkmanager Halle/Zelhem
De training motiverende gespreksvoering geef ik een 9. De oefening met de actrice was heel spannend voor mij, maar wel super leerzaam. Ga zo door. Ik heb er veel aan gehad. Ook fijn dat het direct toepasbaar is.
Tieneke, doktersassistent
Ik geef de training motiverende gespreksvoering een 9. Het rollenspel was super leerzaam. Biedt meer van deze scholingen aan zodat mijn collega’s ook kunnen gaan.
Jessicia Jonkman, doktersassistente
De training ‘motiverende gespreksvoering’ was een mooie mix tussen onderbouwde theorie en praktijk waarbij vooral het DOEN en ERVAREN op de voorgrond stond. De training werd met compassie door de trainers gegeven.
Mede namens alle collega’s, Patricia Landman, fysiotherapeut in Warnsveld
Ik geef een 9 als waardering voor de training ‘motiverende gespreksvoering’. Veel bruikbare tips en handvatten ontvangen. Fijn dat er direct wordt ingegaan op de inbreng van de deelnemers. Het rollenspel was erg leerzaam.
Astrid, assistente, Huisartsenpraktijk in Drenthe
Als kwaliteitsmanager ben ik enthousiast over de MI training van ChristelCare. Samen oefenen in veilige én plezierige setting en daaromheen de theorie afgestemd op de behoefte van de groep op dat moment.
Tanja de Gelder, Logopedist, regio- en kwaliteitsmanager, De Praatmaat Groep
Wij zijn enthousiast over de blended training ‘Positieve gespreksvoering’. De combinatie tussen theorie en oefenen was zeer prettig én leerzaam. De ervaringsgerichte aanpak van ChristelCare werkt. Bekwame trainers die voor veilige en interactieve sfeer zorgen. Ons team ging enthousiast met nieuwe handvatten naar huis.
Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Suzanne van Turnhout, Gedragswetenschapper Zorggroep Kans (instelling voor beschermd wonen)

Groei in je mailbox

Onze nieuwsbrief zit vol met tips voor een optimaal effectief gesprek, nuttig voor elke werknemer of leidinggevende. Daarnaast onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Daarin kiezen we voor balans.

Meld je aan voor de inspiratiemail

     

info@christelcare.nl | Burgemeester Kehrerstraat 12 | 7002 LC Doetinchem | 06-19939229
Algemene Voorwaarden | Disclaimer | © 2018 ChristelCare