Een oplossingsgericht gesprek met ouders/verzorgers

Speciaal voor leerkrachten, op maat beschikbaar voor zorgverlener!

Als er een probleem is, willen we het oplossen. Er zijn twee manieren om een probleem op te lossen: je kunt je focussen op het probleem of je kunt je focussen op de oplossing. Veelal richten wij ons bijna automatische op het probleem. Het is bewezen dat als we ons richten op de gewenste uitkomst en de daarbij behorende oplossing het resultaat van het gesprek hoger is. De oplossingsgericht gesprek vraagt een andere benadering en focus van de medewerker.. Precies dat wordt geleerd in 2 dagdelen en online hulp leren in deze training.

   Een waardevolle training, als zeggen wij dit zelf. 

  Online begeleiding

  Een steuntje in de rug

   

   

   

  Onze borging Toolkit

  Het team kan hiermee zelf aan de slag met de samenwerking

  Maatwerk

  Hierin zijn we niet uniek, maar wel bijzonder goed.

  Vraag een gratis adviesgesprek aan

  Je weet waar je waar je naartoe wilt, maar welk programma of coaching past daar het beste bij? Neem dan contact met ons op voor een gratis en persoonlijk adviesgesprek. Wij helpen je graag.

  De training ‘Omgaan met de dwingend gedrag’ van ChristelCare beveel ik mijn collega’s zeker aan. Tot de volgende keer Christel. De samenwerking was bijzonder prettig. Dank daarvoor.
  Janette Eyck-Wijn, praktijkmanager Halle/Zelhem
  De training motiverende gespreksvoering geef ik een 9. De oefening met de actrice was heel spannend voor mij, maar wel super leerzaam. Ga zo door. Ik heb er veel aan gehad. Ook fijn dat het direct toepasbaar is.
  Tieneke, doktersassistent
  Ik geef de training motiverende gespreksvoering een 9. Het rollenspel was super leerzaam. Biedt meer van deze scholingen aan zodat mijn collega’s ook kunnen gaan.
  Jessicia Jonkman, doktersassistente
  De training ‘motiverende gespreksvoering’ was een mooie mix tussen onderbouwde theorie en praktijk waarbij vooral het DOEN en ERVAREN op de voorgrond stond. De training werd met compassie door de trainers gegeven.
  Mede namens alle collega’s, Patricia Landman, fysiotherapeut in Warnsveld
  Ik geef een 9 als waardering voor de training ‘motiverende gespreksvoering’. Veel bruikbare tips en handvatten ontvangen. Fijn dat er direct wordt ingegaan op de inbreng van de deelnemers. Het rollenspel was erg leerzaam.
  Astrid, assistente, Huisartsenpraktijk in Drenthe
  Als kwaliteitsmanager ben ik enthousiast over de MI training van ChristelCare. Samen oefenen in veilige én plezierige setting en daaromheen de theorie afgestemd op de behoefte van de groep op dat moment.
  Tanja de Gelder, Logopedist, regio- en kwaliteitsmanager, De Praatmaat Groep
  Wij zijn enthousiast over de blended training ‘Positieve gespreksvoering’. De combinatie tussen theorie en oefenen was zeer prettig én leerzaam. De ervaringsgerichte aanpak van ChristelCare werkt. Bekwame trainers die voor veilige en interactieve sfeer zorgen. Ons team ging enthousiast met nieuwe handvatten naar huis.
  Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
  Suzanne van Turnhout, Gedragswetenschapper Zorggroep Kans (instelling voor beschermd wonen)

  Groei in je mailbox

  Onze nieuwsbrief zit vol met tips voor een optimaal effectief gesprek, nuttig voor elke werknemer of leidinggevende. Daarnaast onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

  Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Daarin kiezen we voor balans.

  Meld je aan voor de inspiratiemail

       

  info@christelcare.nl | Burgemeester Kehrerstraat 12 | 7002 LC Doetinchem | 06-19939229
  Algemene Voorwaarden | Disclaimer | © 2018 ChristelCare